2009. október 18-án vasárnap Vatta ifjúsági és felnõtt együttesei Harsány csapataival mérkõztek meg . Ezúttal idegenbe utaztak.
Az ifjúsági együttesek találkozója 12 óra 30 perckor vette kezdetét. Az ifisták mérkõzését a harsányiak 2-1 arányban nyerték meg. A Harsány-Vatta felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 14 óra 30 perckor vette kezdetét. 

Hirdetés_______________________________________________________________________






A találkozót a harsányi csapat nagy iramban kezdte meg, amelynek eredményeként már az 5. percben megszerezték a vezetést, Markov Tamás találata révén egy gólos elõnyre tettek szert.

A vattaiak javára a játékvezetõ a 27. percben büntetõrúgást ítélt, mivel az egyik harsányi kézzel ért a labdához saját 16-osán belül. A 11-est Kõmûves János értékesítette, így kiegyenlítettek a vattaiak, 1-1 lett az állás.
A 31. percben pedig a vattaiak meg is fordították az állást, ezúttal egy támadást fejezett be Kõmûves János góllal, így 2-1 lett az állás Vatta javára. A 41. percben mutatta fel a bíró a mérkõzésen elõször a sárga lapot, Juhos Tamásnak.
Az elsõ félidõ tehát 2-1-es vattai vezetés mellett ért véget.

Az 55. percben a harsányi együttes könyvelhetett el találatot, ismét Markov Tamás volt eredményes, így kiegyenlítettek, 2-2 lett az állás.
A 66. percben Juhász Krisztiánnak is felmutatott egy sárga lapot a játékvezetõ.
A 88. percben a vattai csapatnak sikerült ismét megszereznie a vezetést, ismét Kõmûves János talált be az ellenfele kapujába, a mostani találkozón immár harmadszor, így 3-2 lett az eredmény javukra.
A hátra lévõ pár percben már nem következett be változás az eredményen, így a Harsány-Vatta felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés végeredménye 2-3 maradt.

További eredmények és tabella - felnõtt - nagyításhoz kattints a képre!

További eredmények és tabella - ifi - nagyításhoz kattints a képre!


 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!