2009. november 1-jén vasárnap Vatta ifjúsági és felnõtt együttesei a Sajóörös csapataival mérkõztek meg, ezúttal idegenben léptek pályára.
Az ifjúsági együttesek találkozója 11 órakor vette kezdetét. Az ifisták mérkõzését a vattaiak 1-0 arányban nyerték meg. A Sajósenye-Vatta felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 13 órakor vette kezdetét.

Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 

 

 

 

A találkozón az 5. percben a játékvezetõ máris büntetõrúgást ítélt a vendégek javára. A 11-est azonban nem sikerült a vattaiaknak értékesíteni, így nem következett be változás az eredményen.
Az elsõ félidõben mindkét csapat elõtt adódott lehetõség, mindkét oldalon voltak helyzetek, azonban gólt sem a sajósenyeieknek, sem a vattaiaknak nem sikerült elkönyvelni, így az elsõ félidõ 0-0-s döntetlennel ért véget, és így a 2. 45 percet egyenlõ eséllyel kezdhették meg a csapatok.
A 47. percben a sajósenyeiek szerezték meg a vezetést, Horváth Krisztián találata révén egy gólos elõnyre tettek szert.
A 66. percben a sajósenyeiek tovább növelték elõnyüket, ezúttal Balogh Tamás volt eredményes, így 2-0-ra változott az állás.
A 79. percben Juhász Krisztiánnal mutatott fel a bíró a mérkõzésen elõször a sárga lapot.
A 80. percben Kõmûves Roland szabálytalan megmozdulását is sárga lappal figyelmeztette a játékvezetõ. Az ezt követõ szabadrúgást pedig Balogh Roland értékesítette, így 3-0ra változott az eredmény.

A 80. percben a vattaiaknak sikerült szépítenie, K. Tóth Szabolcs juttatta a senyei kapuba a labdát, így 3-1-re módosította az állást.
A 83. percben a sajósenyeiek újabb találatot könyvelhettek el, ezúttal Janó Zoltán szerzett gólt csapatának, így 4-1- lett az állás.
A 86. percben Horváth Krisztián is betalált a vattai kapuba, így 5-1 lett az eredmény.
A 88. percben még Janó Zoltán is elkönyvelhetett egy újabb gólt, amely csapata 6. találata volt, így 6-1re változott a mérkõzés állása.
A 89. percben a játékvezetõ a mostani találkozón másodszor is felmutatta Juhász Krisztiánnak a sárga lapot, így elõkerült a piros lap is és állította ki a játékost.
A Sajósenye-Vatta felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés végeredménye 6-1 maradt.


További eredmények és tabella - felnõtt - nagyításhoz kattints a képre!


 További eredmények és tabella - ifi - nagyításhoz kattints a képre!


 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!