November 19-én nyílt meg a II.Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtárban a "Tájaink és kincseink" címû interaktív természetfotó-kiállítás.
A dél-borsodi térség települései, valamint a Bükki Nemzeti Park és az egri Eszterházy Károly Fõiskola után újabb, immár a 10.helyszínen látható a tárlat.

Hirdetés_______________________________________________________________________





A megnyitó alkalmával Szilágyi Sándorné, a megyei könyvtár igazgató-helyettese köszöntötte a kiállítás szervezõit, ezt követõen pedig a képek és a film készítõi, azaz Kleszó András, Kovács Gyula, és Vukovich Ákos mondták el gondolataikat.

A miskolci tárlat egyébként már egy kibõvített kiállítás, mivel közel 90 képpel bõvült a diavetítés, és egyúttal az interaktív térkép is. Természetesen az összes új felvétel elérhetõ a kiállítás internetes honlapján.
A kiállításhoz kapcsolódó örömteli hír, hogy idõközben a Miskolci Egyetemre illetve Ózdra is meghívást kapott a tárlat, mindkét helyen hamarosan bemutatásra is kerülnek a képek, illetve a filmek. Ezt követõen a tervek szerint újra a dél-borsodi térség településein látható majd a kiállítás.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!