Testületi ülés volt Bükkábrányban

2009. november 23-án hétfõn tartotta soron következõ testületi ülését Bükkábrány község képviselõ- testülete. Az ülésen összesen 8 napirendi pont került megtárgyalásra.
Elsõ napirendi pontban a civil szervezetek egy része és a védõnõi szolgálat számolt be a 2009. évben végzett munkáról és a felhasznált pénzeszközökrõl.

Hirdetés_______________________________________________________________________





 

A Bükkábrányi Népdalkör, a „FÕNIX” Életmód Egyesület, a Bükkábrányi Polgárõrség, a Bükkábrányi SC és az Ábrányi Ifjúságért Közalapítvány beszámolóját egyhangúan támogatta a testület. Szintén nem merült probléma a Védõnõi Szolgálattal kapcsolatban sem. A képviselõ-testület megköszönte a jelenlévõk egész éves munkáját. A mostani ülésen kimaradt civil szervezetek egy késõbbi ülésen számolnak be munkájukról.
Második napirendben tájékoztatás hangzott el a 2009. évi költségvetés háromnegyed éves végrehajtásáról, illetve ezzel összefüggésben a könyvtár és a Bükkábrányi ÁMK eddig végzett szakmai munkájáról.
Harmadik napirendben az önkormányzat 2009. évi költségvetési rendeletének módosítására került sor.
Negyedik napirendben a 2010. évi költségvetési koncepció kidolgozását kezdték meg a jelenlévõk. A normatívák ismételt csökkenése a még éppen futó óvodai nagyberuházás és egyéb más okok miatt nehéz elõre tervezni. Annyi bizonyos azonban, hogy a 2009. évnél is nehezebb esztendõre lehet számítani.
Ötödik napirendben az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló rendeletet kellett módosítani a Bükkábrányi AMK felállása miatt.
Hatodik napirendben a Jánosházi Sándor Szabadidõközpont és Könyvtár bérleti díjainak és bérlési feltételeinek elfogadására került sor.
Hetedik napirendi pontban a jelenlévõk 2009. december 11-én 17:00 órára tûzték ki a közmeghallgatás idõpontját.
Nyolcadik napirendben indítványok javaslatok között Adventi meghívó és Luca-napi meghívó hangzott el, könyvtári nyitva tartás átrendezését kérték a középiskolás gyermekek miatt. Elhangzott, hogy az idén is felállításra kerül a község karácsonyfája.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!