Véget ért a Vattai Futball Club számára a megyei II. osztály Közép csoportjában a 2009/2010. évi labdarúgó bajnokság õszi szezonja. Most a vattai felnõtt csapat õszi szezonban lejátszott mérkõzéseirõl készült összefoglalót és gólokat tekinthetik meg mérkõzésrõl mérkõzésre.
 
 

Hirdetés_______________________________________________________________________





Az õszi szezon elsõ mérkõzésén, 2009. augusztus 9-én-én a vattaiak Szirmabesenyõt fogadták hazai pályán, akiktõl 5-1-es vereséget szenvedtek el. Az egyetlen vattai gólt Kõmûves János lõtte.

2009. augusztus 16-án a vattaiak Felsõzsolcára utaztak, ahol 2-1-es gólarányú vereséget szenvedtek el. A vattai gólszerzõ Pelyhe László volt.

2009. augusztus 23-án a vattaiak a Holcim csapata ellen mérkõztek meg hazai pályán. A találkozón megszületett az elsõ vattai gyõzelem a szezonban, 7-1 arányban nyertek. A gólok közül 3-at Kõmûves János, míg 1-1-et Német Attila, Pelyhe László, Tímár Norbert és Harsányi Csaba szerzett.

A 4. forduló 2009. augusztus 30-án került megrendezésre, a vattaiak ezúttal Emõdre utaztak, ahol 7-2-re kaptak ki. Az vattai gólokat Pelyhe László és Menyhárt László szerezte.

Szeptember 6-án a vattaiak hazai pályán fogadták Sajóvámos együtteseit A felnõtt csapatok találkozóján Kõmûves János gólja révén a vattaiak 1-0-ás gólarányú gyõzelmet értek el.

Szeptember 12-án a vattaiak Tiszapalkonya ellen mérkõztek meg idegenben, ahol ismét Kõmûves János egyetlen találata révén 1-0 arányban nyertek.

A 7. fordulóban szeptember 20-án a vattaiak hazai pályán Bogács ellen játszottak és 1-0 arányban nyertek. Juhász Krisztián gólja révén.

2009. szeptember 27-én Sajószöged adott otthon a soron következõ bajnoki mérkõzésnek Vatta ellen. A találkozó végeredménye 2-1 lett. A vattai gólszerzõ Juhos Tamás volt.

A 9. fordulóban, október 3-án a vattaiak Bükkzsérc együttesét fogadták vattán és 3-1 arányban gyõzték le õket. Mindhárom vattai gól szerzõje Kõmûves János volt.

Október 11-én a vattaiak hazai pályán fogadták Tibolddaróc együttesét. 2-1 arányban kaptak ki tõlük. A vattai gólszerzõ Juhász Krisztián volt.

Október 18-án a vattaiak Harsányba utaztak, ahol a felnõtt együttes 3-2-es gólarányú gyõzelmet ért el. Mindhárom gól ismét Kõmûves János nevéhez fûzõdik.

A 12. fordulóban október 24-én a vattaiak soron következõ bajnoki mérkõzésüket hazai pályán játszották Nyírjes-Szirma ellen. A találkozót a vattaiak Pelyhe László 2 góljával 2-1 arányban nyerték meg.

November 1-jén a vattaiak Sajósenyére utaztak, ahol 6-1-es gólarányú vereséget szenvedtek el. A vattai gólt K. Tóth Szabolcs szerezte.

November 8-án a vattaiak Szentstvánra utaztak, akiktõl 3-1-re kaptak ki. A vattai gólszerzõ Német Attila volt.

Az utolsó õszi fordulóban, november 14-én a vattaiak Megyaszóra utaztak, itt 2-2-es gólarányú döntetlent értek el. A két gólszerzõ Kõmûves János és Pelyhe László volt.

Az elõrehozott tavaszi elsõ fordulóban, 2009. november 22-én a vattaiak Szirmabesenyõ otthonában léptek pályára és akiktõl 2-1re kaptak ki. A vattai gólt Kõmûves János szerezte.


A Vattai felnõtt együttes tehát az õsszel lejátszott 16 bajnoki mérkõzésen 7 gyõzelemmel, 1 döntetlennel és 8 vereséggel zárult találkozót játszott. A 7 gyõzelembõl 5 hazai pályán, míg 2 idegenben született. A döntetlennel zárult mérkõzést idegenben érték el. A vereségek közül pedig 2-t láthatott hazai közönség, és 6-ot idegenben szenvedtek el.
A bajnokságban pedig összesen 22 pontot gyûjtöttek és így a tabella 10. helyén várhatják a tavaszi folytatást.


További eredmények és tabella - felnõtt - nagyításhoz kattints a képre!




További eredmények és tabella - ifi - nagyításhoz kattints a képre!



Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!