Ismét Mikulás-vonattal utaztak a bükkábrányi gyerekek

A bükkábrányi óvodások és iskolások ismét Mikulás-vonatra szálltak 2009. december 3-án és 4-én. A "Diósgyõrért" Közhasznú Alapítvány az idei évben immár 7. alkalommal indítja útjára az Északerdõ Zrt-vel együttmûködésben ezt a programot.
A jó hangulatról és a felejthetetlen élményrõl a Lillafüredi Állami Erdei Vasút dolgozói, miskolci középiskolák, illetve több, mint 80 intézmény és gazdálkodó szervezet valamint számos önkéntes gondoskodik.

Hirdetés_______________________________________________________________________





Mikulásvonat
nem egy hétköznapi utazást jelent a kisvasúton, hanem egy felejthetetlen élményt a gyermekek számára a Mikulás meseszép, varázslatos világában. A kívül - belül feldíszített, kivilágított vonaton minden kocsiban középiskolás diákok krampusznak öltözve várták a gyermekeket, és az utazás alatt - játékos formában verssel, dallal - felkészítették a résztvevõket a lillafüredi feladatokra.
"Mesebirodalom" kapujánál maga a Mikulás várta a kicsiket, majd további jelmezbe öltözött szereplõk bekapcsolódásával egy interaktív mesejátékba vonták be õket a miskolci óvodások és általános iskolások által feldíszített parkban.

Idén, a korábbi évek mesejátékainak szereplõi elevenednek meg ismét, új történetekkel látogatnak vissza a Mesebirodalomba, valamint a gyerekeknek lehetõségük volt találkozni a 100 Holdas Pagony lakóival is.
Természetesen minden gyermek megkapta a zenélõ kincses ládából a várva várt Mikuláscsomagot, majd a krampuszokkal együtt hazautaztak a vonaton.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!