Marihuána-ültetvényre bukkantak Tibolddarócon
Írta: Eleven Televízió   
2009. december 11. péntek, 17:44
 
A tibolddaróciakat is meglepte, hogy csütörtök este lecsaptak a pénzügyõrök a volt varroda épületére, hiszen senkinek se volt tudomása arról, ki és mit tevékenykedik az elhagyatott épületben.
Helybeli informátorunk tájékoztatása szerint az épület tulajdonosa helyi illetõségû, ugyanakkor a VPOP munkatársai egy kínai állampolgárságú férfit  vettek õrizetbe, aki a helyszínen "ápolta" a növényeket.

Hirdetés_______________________________________________________________________





A
Borsod Online-on a Vám- és Pénzügyõrség pénteki közleménye olvasható, miszerint bûnügyi információ alapján ellenõrizték azt az épületet, amely korábban varrodaként üzemelt a településen.
A helyszínen mintegy 500 tõbõl álló marihuána-ültetvényt találtak, az ott tevékenykedõ kínai állampolgárságú személyt pedig õrizetbe vették.
A közlemény kitér arra is, hogy a férfi esetében vizsgálják a más ügyekkel való összefüggést.
A tibolddaróci esetre vonatkozóan kábítószerrel való visszaélés bûntett elkövetése miatt indítottak eljárást az elfogott férfi ellen, amiért akár tíz év börtön is lehet a "jutalma".

Mint arról korábban beszámoltunk, novemberben Mezõkeresztesen volt milliós drogfogás, így rövid idõn belül ez a második eset, amely során nagy mennyiségû kábítószert, illetve annak alapanyagát foglalják le.

(forrás: Eleven Televízió, Független Hírügynökség, Borsod Online)

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!