Idõsek Napja Mezõnyárádon

Ebben az évben is nagy számban vettek részt Mezõnyárádon december 18-án pénteken a szép korú lakosok, a tiszteletükre rendezett ünnepi műsoron, és vacsorán a hagyományoktól eltérõen nem a kis tornateremben, hanem az iskola nagy tornatermében.

Hirdetés_______________________________________________________________________





 

Az idõsek köszöntése versel kezdõdött Korpás Zoltán elõadásában, majd Sárosi Ferenc polgármester ünnepi köszöntõje hangzott el. Külön köszöntötték a település két legidõsebb emberét, illetve a jelenlévõk között a legidõsebb nõt és legidõsebb férfit.
Idén négy házaspár ünnepelte 50 éves házassági évfordulóját õket ebbõl az alkalomból is köszöntötte a Vöröskereszt helyi szervezete nevében Ötvös Sándorné.
Az ovisok játékos körtáncokat, verseket adtak elõ. Az iskolások a bécsi keringõ mellett, verset mondtak az elsõ második osztályosok pedig körjátékokat mutattak be.
Mint minden évben idén is fellépett a Mezõnyárádi Õszirózsa Nyugdíjas Klub is. Az önfeledt szórakozásról, kellemes kikapcsolódásról a meghívott mûvészek gondoskodtak. Magyar nóta egyveleggel, slágerekkel szórakoztatták a jelenlévõket. Ezután vacsora és sokáig elnyúló kötetlen beszélgetés, kellemes együttlét várt a résztvevõkre.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!