Baleset a 3-as fõúton,Mezõnyárád és Tard között (videóval)
Írta: Eleven Televízió   
2007. december 11. kedd, 10:36
Két személyautó ütközött össze frontálisan a 3-as számú fõúton, Tard és Mezõnyárád között félúton,kedden reggel 7 óra 30 perckor.Az útszakaszon a látótávolság a köd miatt elég csekély volt. Az autókba csak a sofõrök utaztak, akik a mentõk helyszíni megállapítása alapján 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szereztek az ütközésben,de természetesen további vizsgálatra mindkettõjüket kórházba szállították. A fõutat közel 1,5 órán keresztül teljes szélességében lezárták, csak 9 óra körül nyitották meg a forgalom számára egy sávon.
A baleset pontos lefolyását a helyszínen rögzített nyomok alapján állapítják majd meg, ugyanis a sötétszürke Toyota sofõrje szerint az õ sávjába sodródott át-elõzés közben- a fehér kisárúszállító, az ütközést pedig már nem tudta elkerülni.
A másik autó sofõrje szerint a pedig éppen a Toyota sofõrje sodródott át autójával az õ sávjába. A rendõrség szeretné tisztázni annak az autósnak a szerepét is, aki állítólag az út szélén állt, és a fehér kisárúszállító õt kerülte ki.Ugyanakkor a helyszínre érkezõ rendõrõk már nem találták ott a harmadik autóst.

Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!