Öt évvel ezelõtt valami olyan kezdeményezésbe vágtak bele a tardiak, amelyrõl talán maguk sem gondolták, mivé fogja kinõni magát.
2006-ban rendezték meg az elsõ Hurkafesztivált, amely azóta határon innen és határon túl is elhíresült.
Az évek folyamán úgyszólván egy országos méretû disznótor kerekedett ki a kezdeményezésbõl. Ebben az évben immáron ötödször rendezték meg a fesztivált.
Van itt minden, ami egy disznótorból nem hiányozhat: hurka, szalonna, savanyúság, forralt bor, kitûnõ pálinka és még ki tudja mi minden.

Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 

 

 


Míg a nótásabb kedvûek mulattak, mások mosogattak, addig az utcán lévõ standokon a legkülönfélébb finomságokhoz juthatott hozzá mindenki, aki vásárolni akart. A legnépszerûbbnek a savanyúságok és a finom pálinkák bizonyultak. A zsûri pedig alig gyõzte a kóstolást és az értékelést.
A tepsik és lábasok lassan egyre üresebbek lettek, mindenki megtalálta hát a saját ízlésének megfelelõ étket.
A délután 4 órakor kezdõdõ eredményhirdetésen végül mindenki megtudhatta, milyen eredményt sikerült elérnie.
Számtalan oklevél, tárgyjutalom, különdíj került kiosztásra, de aki beszállt a megmérettetésbe, legalább egy emléklappal biztosan gazdagodott.
Jövõre pedig újra fesztivál: ami biztos, ismét jó hangulatban, és fantasztikus ételekkel, italokkal!

Az összállítás 1.részét
ide kattintva nézhetik meg!


Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!