Megkezdõdtek a Fiatal agrárvállalkozók támogatására a LEADER támogatásokra és a Nemzeti Diverzifikációs Programra benyújtott pályázatok hiánypótlásai és helyszíni ellenõrzései.
Hirdetés_______________________________________________________________________





A Mezõkövesdi Kistérségbõl közel 20 fiatal agrárvállalkozói támogatásra benyújtott pályázat érkezett be az MVH B.-A.-Z. Megyei kirendeltségére. A pályázatok hiánypótlása és bírálata elkezdõdött, melyek támogatási határozatait várhatóan március 31.-ig megkapják az érintettek.

Elkezdõdtek a Nemzeti Diverzifikációs Programra benyújtott pályázatok helyszíni ellenõrzései, ami a kistérségünkben két település: Mezõkeresztes és Egerlövõ pályázóit érintette. Itt is várhatóan március 31.-ig megkapják az érintettek a támogatási határozatokat.
Bezárult a Falunapi rendezvények támogatásának pályázati határideje is. A mezõkövesdi kistérségbõl 13 településrõl, köztük Bükkábrányból, Mezõkeresztesrõl és Mezõnyárádról is nyújtottak be pályázatot. A három elõbb említett településrõl civil szervezetek nyújtották be a rendezvény elképzeléseiket.

 


Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!