Nemzeti ünnepünkön, március 15-én egy újabb helyszínen, Mályiban, a Közösségi Házban nyílt meg az Eleven Televízió és a bükkábrányi Jánosházi Sándor Könyvtár által létrehozott különleges természetfotó-kiállítás.
A megnyitón az alkotók bemutatták a kiállítást, illetve beszéltek a természetvédelemrõl,a fiatal generáció nevelésének fontosságáról, és arról, hogy sokan nem is tudják, hogy a Dél-Bükk és a Borsodi Mezõség Európa-szerte egyedülálló élõvilágot, változatosságot tár a látogató elé.
Ezt követõen dr. Zelei Zoltán polgármester nyitotta meg hivatalosan is a kiállítást, amelyet március 28-ig a Közösségi Ház nyitvatartás idejében tekinthetnek meg az érdeklõdõk.

Hirdetés_______________________________________________________________________





A kiállítás szervezõi ezen kívûl rendhagyó természetismeret-órát is tartanak majd az iskola összes tanulójának a hét során.
A tárlat, amelyet már több mint 8.000 ember nézett meg, ezt követõen ismét Miskolcra, a Városház térre vándorol,a Fráter György Katolikus Gimnázium meghívásának eleget téve április 7-23-ig az intézmény aulájában kerül bemutatásra.
További, a televízióval és a filmekkel kapcsolatos hír, hogy a közel 1 milló magyarországi, és közel 140 ezer erdélyi háztartásban nézhetõ Pax Televízió is bemutatja, és folyamatosan mûsoron tartja televíziónk 11 filmjét, többek között a Bükkábrányról készült helytörténeti sorozatot,a Szervita Nõvérek Gyermekotthonáról készült filmet, és a természetfilm-sorozat eddig elkészült epizódjait.


 


Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!