FRISSÍTVE! - Halott újszülöttet találtak Vattán a kihívott rendõrök
Írta: Eleven Televízió   
2010. április 02. péntek, 21:15

Koradélután megkaptuk a hivatalos rendõri jelentést az esetrõl:
Április 2-án orvosi bejelentés alapján mentek ki egy vattai családi házhoz intézkedni a Mezõkövesdi Rendõrkapitányság munkatársai.
A rendelkezésre álló adatok szerint egy helyi asszony mások elõtt titkolt terhességét követõen szült, akit kivérzett állapotban szállítottak kórházba.
A rendõrök az asszony házánál egy ágynemûtartóba téve, plédbe bugyolálva találtak rá a halott újszülött kislányra, akin az orvosok már nem tudtak segíteni.
A rendelkezésre álló adatok szerint az asszony otthonában életképes, érett gyermeket hozott a világra. A hat gyermekét nevelõ anya tettét családi körülményeivel és rossz anyagi helyzetével indokolta.
Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendõr-fõkapitányság Bûnügyi Osztálya tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bûntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Hirdetés_______________________________________________________________________






Korábbi beszámolónk az esetrõl (2010.04.02. 19:20):

Pénteken
, koraeste egy nézõi telefon kapcsán értesültünk arról, hogy vélhetõen csecsemõgyilkosság történt Vattán.

A BAZ Megyei Rendõrség szóvivõje, Gaskó Bertalan megerõsítette az információt, és elmondta, hogy bejelentés alapján vonultak ki a rendõrök Vattára, ahol holtan találtak egy családi házban egy újszülöttet.
Elsõdleges információik alapján, egy 36 éves helyi lakos - az elsõdleges orvosi vélemény szerint - életképes csecsemõnek adott életet péntekre virradóra otthonában, akit szülés után megölt.
A rendõrség lezárta az utca egy szakaszát, megkezdték a helyszíni szemlét, nyomrögzítést, amely az éjszakába nyúlik várhatóan.A 36 éves nõt kórházba szállították információink szerint.


 
 

Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!