A Vattai Futball Club együttesei 2010. április 11-én vasárnap a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság soron következõ mérkõzésén Tiszapalkonya csapatait fogadták hazai pályán. Az ifjúsági csapatok mérkõzése, amely 14 óra 30 perckor kezdõdött 4-1-es gólarányú tiszapalkonyai gyõzelemmel ért véget.
A Vatta-Tiszapalkonya felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 16 óra 30 perckor vette kezdetét.

Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 

 

 


A tiszapalkonyai csapat már a 3. percben megszerezte a vezetést jelentõ találatot, Aranyász György talált be a vattai kapuba, így 1-0 lett az eredmény.
Nem kellett sok idõnek eltelnie ahhoz, hogy a palkonyaiak tovább növeljék elõnyüket, a 15. percben ismét Aranyász György talált be a vattai kapuba, így 0-2-re változott a találkozó állása.
A 43. percben vette elõ a játékvezetõ a sárga lapot elõször és a mérkõzésen és mutatta fel a vattai Juhász Krisztiánnak, majd a 46. percben a tiszapalkonyai Kiss Róbert is sárga lapos figyelmeztetésben részesült.

Az elsõ félidõben a vattai csapat próbálkozásai a gólszerzésre nem jártak eredménnyel, nem sikerült a hátrányukból lefaragni, így a második 45 perc 2 gólos tiszapalkonyai elõny mellett vette kezdetét.

A 48. percben a vattai K. Tóth Szabolcsnak mutatott fel sárga lapot a játékvezetõ.
A 49. percben a palkonyai csapatnak sikerült újabb találatot elkönyvelnie, ezúttal is Aranyász György talált be a vattai kapuba, a mostani találkozón immár harmadszor, így 0-3-ra változott az eredmény.
A vattai csapatnak a mostani találkozón nem sikerült a palkonyaiak méltó ellenfelévé válni, nem tudták felvenni a harcot a tiszapalkonyaiakkal, nem sikerült gólt szerezniük.
A 90 perc lefújását követõen tehát a palkonyai együttes örülhetett, hiszen 3-0 arányban gyõzték le Vatta csapatát.

További eredmények és tabella - felnõtt (nagyításhoz kattints a képre!):



További eredmények és tabella - felnõtt (nagyításhoz kattints a képre!):




Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!