Elevenke - gyermekmûsor a miskolci Vadasparkból (2005)
Írta: Eleven Televízió   
2010. május 06. csütörtök, 03:00
Az „Elevenke” cím talán magáért beszél: ebben a mûsorunkban a gyerekeké a mikrofon. Õket érdeklõ témák után érdeklõdnek lelkesen, ezúttal a Miskolci Vadaspark dolgozóit faggatják az ott élõ állatokról. Nem csak õk gazdagodhatnak azonban érdekes információkkal, hanem a nézõ is.
A Vadaspark alapításán, rövid történetén kívül ott élõ ismert és kevésbé ismert állatokat is bemutatnak gondozóik a gyerekek érdeklõdése nyomán.

(Televíziónk korábban készült magazinjait folyamatosan töltjünk fel honlapunkra. Látogassanak vissza rendszeresen és barangoljanak velünk környékünk érdekes helyein, ismerjenek meg elfeledett, ritka szakmákat, és érdekes embereket!)

 

Gondolta volna például, hogy a park medvéje csak fõtt húst hajlandó enni? Vagy a rhesus majmokat Indiában annyira tisztelik, hogy valósággal szerencsehozónak tekintik azt a majmot, amelyik beszemtelenkedik a házba és ellop onnét valamit?
De hasznos információkkal lehetünk gazdagabbak a farkasokról, hiúzról, kengururól, ékszer teknõsrõl, papagájokról és sorolhatnánk még a különbözõ állatokat.
A Miskolc határában hatalmas területen fekvõ vadaspark sok érdekes látnivalót és akár egész napra szóló családi programot is kínál mindenkinek.


Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!