Bemutató óra a Harmatcsepp Napközi Otthonos Óvodában
Megbeszélést és bemutató foglalkozást tartottak a mezõkeresztesi óvodában.
A társult intézmények óvoda pedagógusai április 23-án gyûltek össze, hogy a József Attila úti Macis-csoport segítségével betekintést kapjanak a különbözõ udvari játékokról. Ezen a napon minden intézményben tanítás nélküli munkanap volt.
Hirdetés_______________________________________________________________________





A játékok során jól megfigyelhetõ volt a differenciálás lehetõsége a változó életkorú gyermekeknél.
A pedagógusok segítségével új játékokat ismertek meg a gyermekek illetve a régieket közösen nagy csoportban, együtt játszották. A rengeteg irányított tevékenység mellett természetesen a jól bevált régi játékok sem merültek feledésbe. A gyermekek nagy kedvence a homokozó, ahol mindenki szabadon kiélvezheti kreativitását, ügyességét. A tevékenységek közül a varrás is nagy népszerûségnek örvendett a lányok és a fiúk között egyaránt.
A foglalkozás után az elõzetesen kiadott szempontok alapján kerültek értékelésre, megbeszélésre a látottak. Lehetõség volt még fotók segítségével a különbözõ évszakok játékait is áttekinteni és természetesen jó alkalom volt a tapasztalat cserére is. Ebéd után sor került a közös egységes pedagógia program megbeszélésére és elfogadására, amelyet a társult intézmények mindegyikében alkalmazni kell.

 


 


Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!