Ünnepélyes keretek között vette át képviselõi mandátumát Tállai András, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye 13-as számú választókerületének országgyûlési képviselõje május 7-én.
Az ünnepségen elsõként Lanczki Péter, az OEVB B-A-Z. Megye 13-as számú választókerületének elnökhelyettese ismertette az országgyûlési választások elsõ fordulójának eredményét, mely alapján a FIDESZ-KDNP színeiben induló Tállai András a szavazatok 53,8%-át kapta, így már az elsõ fordulóban mandátumot szerzett.

Hirdetés_______________________________________________________________________





 

Ezt követõen Lanczki Péter elnökhelyettes átadta a megbízó levelet Tállai Andrásnak, aki ezzel újabb négy évig képviselheti a Parlamentben a dél-borsodi választókörzet érdekeit.
Az ünnepélyes ceremónia folytatásaként az immár negyedik parlamenti ciklusát megkezdõ politikus mondott beszédet. Az országgyûlési képviselõ egyebek mellett az elmúlt 12 év politikai szerepvállalásáról, a kampány során szerzett tapasztalatokról, az elkövetkezendõ esztendõkre vonatkozó terveirõl számolt be. Tállai András mindemellett kiemelte, nagyon megtisztelõnek érzi a választópolgárok bizalmát és a következõ négy esztendõben is minden tudásával azért fog dolgozni, hogy a térségben élõk érdekeit képviselje.
A képviselõ köszönetet mondott családjának, a választópolgároknak és mindazoknak, akik az elmúlt években, valamint a kampány során segítették munkáját.
Az esemény zárásaként többen gratuláltak a politikusnak a mandátum megszerzéséhez, s ajándéktárgyak átadásával kívántak sok energiát, kitartást az elkövetkezendõ négy évre.

Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!