2010. május 26-án, szerdán elmaradt mérkõzést pótoltak a megyei II. osztályban is, a vattai csapatok hazai környezetben fogadták Harsány együtteseit.
Az ifjúsági csapatok mérkõzését a harsányiak 1-0 arányban nyerték meg. A Vatta - Harsány felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés 17 órakor kezdõdött el.

Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 

 

 

A találkozót mindkét csapat nagy elszántsággal kezdte meg, mindkét oldalon voltak helyzetek és lehetõségek.

 

A  22. percben azonban a harsányi csapat megszerezte a vezetést, Farkas Gyula találata révén egy gólos elõnyre tettek szert.

 

A 36. percben a harsányiak tovább növelték elõnyüket, ezúttal Markov Tamás talált be a vattai kapuba, így 0-2-re változott a találkozó állása.

 

 

Az elsõ félidõben a vattaiaknak nem sikerült gól szerezniük, így a második 45 perc 2-0-ás harsányi vezetés mellett kezdõdött el.

 

 

A 62. percben a vattaiaknak sikerült egy gólosra csökkenteni a két csapat közötti különbséget, Harsányi Csaba gólja 1-2-re változtatta az állást.

 

A 65. percben azonban a harsányiak könyvelhettek el újabb találatot, ezúttal Bihari Csaba volt eredményes, így 1-3 lett a találkozó eredménye.

 

A mérkõzés végén már nem igazán a labda játszotta a fõszerepet, az indulatok egy-egy játékvezetõi, illetve pártjelzõi ítélet következtében elszabadultak, így elõbb a 84. percben K. Tóth Szabolcsnak mutatott fel piros lapot a játékvezetõ és küldte idõ elõtt az öltözõbe a játékost.

 

A 91. percben Német Attila is piros lapos játékvezetõi figyelmeztetésben részesült második sárga lapot érõ szabálytalanságát követõen.

 

A találkozó végén, a 95. percben pedig még a vattai együttes kapusának, Vida Gergõnak is piros lapot mutatott fel a bíró.

 

A Vatta-Harsány  felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés végeredménye pedig  1-3 maradt.

További eredmények és tabella - felnõtt:



További eredmények és tabella - ifi:


Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!