A cipõgyártással foglalkozó Barben Kft. nagyszabású beruházást hajtott végre Tiszakeszin a volt Tisza cipõgyár ingatlan részének és a rajta található épületeknek a megvásárlásával és felújításával.
Ezzel egyrészt saját versenyképességét növeli a cég, másrészt jelentõsen csökkenti a kistérség munkanélküliségbõl eredõ gondjait.

A beruházás során megvalósult több más jelentõs munkálat mellett a tetõszerkezet teljes cseréje, csatornázás, épületszigetelés és színezés.
Hirdetés_______________________________________________________________________





Az új üzemcsarnokban már el is kezdõdött a lábbelik gyártása. Jelenleg napi 1400 pár lábbeli készül. Ez a szám a dolgozói létszám növelésével fokozatosan emelkedik.
Május 28-án sajtótájékoztató keretében került sor a cég múltjának, jelenének, terveinek és nem utolsó sorban a beruházás folyamatának és az elért eredményeknek ismertetésére.
Ennek során Bencsik Mihály a BEN-ROSS Kft. ügyvezetõje beszélt a Barben létrejöttérõl, múltjáról, a termelés és az üzleti kapcsolatok alakulásáról.
Ezt követõen Dr. Keresztény Bencsik Barbara a Kft. egyik tulajdonosa és ügyvezetõje ismertette magát a projektet. Kiemelve a kezdetektõl az átadásig végrehajtott felújítási munkálatokat, fejlesztéseket.
A sajtótájékoztató után a vendégek végig járhatták a gyár területét, megtekinthették nemcsak az újjászületett üzemcsarnokot és környezetét, hanem a bent folyó termelést is nyomon követhették az elõkészítõ munkálatoktól egészen a raktározásig.

Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!