Madarak és Fák Napjával egybekötött Gyereknap Bükkábrányban

A hétfõi napon a gyerekek kerültek elõtérbe a bükkábrányi iskolában, hiszen Madarak és Fák Napjával egybekötött Gyereknapot tartottak.
Reggel indult az akadályverseny 4 állomással külön-külön az alsós és felsõs csapatoknak. Az egyes állomásokon ügyességi és logikai feladatok vártak a résztvevõkre.
Közben a Miskolci Gombász Egyesület és a Holocén Természetvédelmi Egyesület bemutatóját láthatták az érdeklõdõk.
Hirdetés_______________________________________________________________________





11 órakor kutyás bemutató majd majd az eredményhirdetés következett. A jutalmak kiosztása után – amely különféle gyümölcsökbõl állt – kisállatbörze és ugrálóvár várta a gyerekeket.
Fél négytõl a jelenlévõk közremûködésével és bevonásával a Garagulya Gólyalábas Komédiások mûsora következett.
Ezután a HON Alapfokú Mûvészeti Iskola év végi táncgáláját tekinthették meg az érdeklõdõk, ahol az ovisok és iskolások egyénileg és csoportosan mutatták meg az általuk kitalált vagy megtanult koreográfiákat az iskola tornatermében. Beszédet mondott Derekasné Orosz Andrea a Bükkábrányi Általános Mûvelõdési Központ igazgatója valamint a Mûvészetoktatási Intézmény igazgatója is.

Az elmúlt héten a bükkábrányi óvodában is a gyerekeké volt a fõszerep, hiszen a gyerekhét keretein belül változatos programokkal színesítették az óvodások mindennapjait.
Kedd délelõtt a Lármafa Hagyományõrzõ Csoport látogatta meg a kicsiket, ahol megismerkedhettek különféle hangszerekkel és állatokkal és állathangokkal. Délután mind a három csoportban különbözõ kézmûvestechnikákkal ismerkedhettek meg a gyerekek. Volt agyagozás, gyurmázás, rajzolás, papírállatok díszítése, festése.

Szerdán reggel indultak a miskolci Vadas Parkba amely sok-sok érdekes látnivalót tartogatott a kicsiknek és nagyok egyaránt.
Csütörtökön a tornateremben versenyjátékokat tartottak csoportonként illetve csoportok között. Délután a jó idõnek köszönhetõen birtokba vehették az óvoda elõtti utat és járdát, melyre szebbnél szebb aszfaltrajz készült.
Pénteken egy meglepetés meseelõadást láthattak az ovisok az óvónõk elõadásában. A só népmese feldolgozását nagy örömmel fogadta mind a három csoport valamint a bölcsõdés gyerekek is.
A hétfõi napon az iskolába látogattak ahol bekapcsolódhattak az ott folyó mûsorokba.

 

 


Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!