Testületi ülés volt Bükkábrányban

2010. június 1-én került sor Bükkábrányban a nyár elsõ képviselõ-testületi ülésére. A 14 órakor kezdõdõ megbeszélésen az elõzetesen meghirdetett 2 napirendi pont mellett napirend elõtti felszólalásra is sor került.

 

Hirdetés_______________________________________________________________________





 

 

 

 

 

 

 

 

2010. június 1-jén tartotta soron következõ testületi ülését Bükkábrány község képviselõ--testülete. Összesen 2 napirendi pont került megvitatásra.
Napirend elõtt azonban beszámolót hallgathatott meg a testület a konyhával kapcsolatos elõzõ testületi ülésen felvetett kérdésekre.

Elsõ napirendi pontban tárgyalta a képviselõ testület a Délborsodi Víz- és Csatornamû Kft. jogutódlással történõ megszüntetését. A tervek szerint a társulás beleolvadna a Heves Megyei Vízmû Zrt.-be. Ezáltal lehetõség lehetne a víz és csatornadíjak mérséklésére. A testület tagjai kérték, hogy a teljes szerzõdés megtekintése és megtárgyalása nélkül ne szülessen döntés ám elvi hozzájárulásukat adták ahhoz, hogy megindulhassanak az ez irányú tárgyalások.
Második napirendben indítványok, javaslatok között szerepelt Vörös hadsereg út benzinkút felé vezetõ szakaszának kérdése, iskolai támfal építés készültségi foka, sályi és daróczi utak felújítása.
Ezután a testület zárt ülés keretén belül segélyekrõl és kérelmekrõl tárgyalt.


Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!