Megkezdték a termelést a Barben Kft. felújított üzemcsarnokában
Írta: Eleven Televízió   
2010. április 02. péntek, 03:00

Befejezõdtek a felújítási munkálatok a Barben Kft. Tiszakesziben található új üzemcsarnokában. Az üzemrészben 2010. április elején a termelés is megindult. A régi, több helyen romos épület teljes felújításra szorult, emellett az épület környezete, a telep úthálózata is megújult.
Ennek során megvalósult a tetõszerkezet teljes cseréje, csatornázás, épületszigetelés és színezés. Lecserélésre kerültek a nyílászárók, új elektromos hálózatot építettek ki, valamint megtörtént a víz és fûtési rendszer szerelvényezése is. A belsõ burkolási munkák befejezõdtek, elkészült a tûzvédelmi rendszer.

Hirdetés_______________________________________________________________________





A környezetvédelem szem elõtt tartásával napkollektoros fûtési rendszer került beüzemelésre. Az esélyegyenlõség jegyében pedig akadálymentesítették az épületet.

A dolgozók birtokba vehették az új étkezõt, öltözõt, zuhanyzót. Az épületben mûvezetõi iroda, készáru raktár, kazánház és kompresszor ház is kialakításra került.

Az új üzemcsarnokban már el is kezdõdött a lábbelik gyártása. Jelenleg a szezonváltás miatt napi 1400 pár lábbeli készül. A szezonváltás befejeztével ez a szám napi 1600 párra növekszik majd.

Az újonnan birtokba vett üzemrész lehetõséget biztosít a társaságnak a dolgozói létszám növelésére is. Ez különösen fontos a térség szempontjából is, hisz Tiszakeszi abban a mezõcsáti kistérségben van, amelyik egyike az ország 33 leghátrányosabb helyzetû kistérségének. Az új alkalmazottak felvétele során a cég 50%-kal kívánja növelni a roma származású és a csökkent munkaképességû alkalmazottak arányát.

Az épület környezete  is megújul, és jelenleg még folyik az útburkolat felújítása is. A térkõvel történõ burkolás elõkészítõ munkálatai már elkezdõdtek, a szükséges alapozás megtörtént. A burkolat teljes elkészültét és használatba vételét május folyamán tervezi a társaság.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!