Testületi ülés volt Mezõnyárádon
 

Mezõnyárád képviselõ testülete június 18-án tartotta soron következõ testületi ülését, amelyen összesen 5 napirendi pont került megvitatásra.
A testületi ülést 2010. június 24-én,csütörtökön 17 óra 30 perctõl tekinthetik meg az Eleven Televízióban.
Videó hamarosan!

Hirdetés_______________________________________________________________________





 

Elsõként a Délborsodi Víz-, és Csatornamû Kft. jogutódlással történõ megszüntetését fogadták el a képviselõk 6 igen, 1 nem és 2 tartózkodás mellett.
Második napirendben az önkormányzat tulajdonában lévõ földterületre vonatkozó mezõgazdasági haszonbérleti szerzõdés meghosszabbítását fogadták el egyhangúlag a jelenlévõk.
Harmadik napirendben az önkormányzat 20 millió Ft-os hitelszerzõdésének a meghosszabbítását 8 igen és 1 nem szavazat mellett fogadták el. Így a visszafizetés 2011. június 30-a lesz.
Negyedik napirendben egy - a polgármester által javasolt fõkbõl álló - bizottság megválasztására került sor az útfelújítási pályázat közbeszerzési eljárásához, amelyet egyhangúlag elfogadtak a képviselõk.
Ötödik napirendben indítványok, javaslatok között elsõként a napközis csoport két csoportra történõ bontása került szóba. A következõ tanévtõl ugyanis 42 gyerek várható a délutáni foglalkozásra, ezért célszerû két csoportot indítani.
Ezt követõen több kérdés merült fel a képviselõkben, miszerint miért kellett egy nagyobb összeget utcatáblákra költeni a testület beleegyezése nélkül, hogy áll a konyhai dolgozók túlórabér kifizetése, az önkormányzat mennyit fizet az iskolai társulásban, valamint milyen szintig jutott el az integrált közösségi szolgáltató tér (IKSZT) nyertes pályázata.
A kérdések megválaszolása után szóba került a KPM megkeresése a vasút út felújítása ügyében, valamint, hogy több fát is szükséges lenne legallyazni mert azok már a villanyvezetéket veszélyeztetik.
Utolsóként 100.000 forint pénzbeli támogatást szavaztak meg az árvíz sújtotta Ónod településnek, amelyet egyhangúlag támogattak e jelenlévõk.

Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!