2010. augusztus 8-án, vasárnap a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság közép csoportjában szereplõ Vatta csapata Szirmabesenyõ együttesét fogadta hazai pályán.
A felnõtt együttesek találkozója 17 órakor vette kezdetét.

Hirdetés_______________________________________________________________________






Már a 12. percben gól született a mérkõzésen, a hazai vattaiak szereztek vezetést Pelyhe László gólja révén.
 

A 3. percben vette elõ a bíró a mérkõzésen elõször  a sárga lapot és mutatta fel a szirmabesenyõi Varga Norbertnek szabálytalan megmozdulását követõen.

 

A szirmabesenyõi csapat erõfeszítései a gólszerzésre a 40. percben meghozták eredményüket, ekkor Varga Norbert találata révén sikerült kiegyenlíteniük, 1-1 lett az állás.

 

Az elsõ játékrészben tehát 1-1 gól született mindkét fél részérõl, így a második 45 percet egyenlõ eséllyel kezdhették meg a csapatok.

 

Az 50. percben a szirmabesenyõi csapat könyvelhetett el újabb találatot, Varga Norbert juttatta a hazaiak kapujába a labdát , így átvették a vezetést a szirmabesenyõiek, 2-1 lett az állás javukra.

 

Az 56 percben Gável Andrásnak mutatott fel sárga lapot a bíró szabálytalanságáért, majd nem sokkal késõbb a vattai Szarvas Levente is hasonló játékvezetõi figyelmeztetésben részesült.
A 71. percben a játékvezetõ büntetõrúgást ítélt a vattaiak javára, és a 16-osán belül szabálytalankodó Nyitrai Péternek pedig sárga lapot mutatott fel. A vattaiak azonban a büntetõt nem tudták értékesíteni, így maradt az eredmény változatlan.

 

A 86. percben  sikerült  a vattaiaknak gólt lõnie, Pelyhe László  révén megszerezték 2. góljukat is, így 2-3 lett az állás.

 

A 88. percben még Kristóf Zoltánnak is sárga lapot mutatott fel a játékvezetõ.

 

A vattai csapatnak már nem sikerült kiegyenlítenie, így a Vatta-Szirmabesenyõ felnõtt bajnoki labdarúgó mérkõzés végeredménye 2-3 maradt.

További eredmények és tabella - felnõtt (nagyításhoz kattints a képre!):




További eredmények és tabella - ifi (nagyításhoz kattints a képre!):


Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a
Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!