2 napos rendezvény Mezõnyárádon - Nyárád Napok
Nyárád Napok elnevezéssel augusztus 20-án és 21-én falunapi rendezvény keretén belül amatõr és profi elõadók szórakoztatják a Mezõnyárádi lakosokat.
20-án pénteken 9.30-kor koszorúzással indul a nap a Szent István szobornál. Ez után Juhász László mûvésztanár kiállításának megnyitójára kerül sor az iskola kistornatermében.

Hirdetés_______________________________________________________________________

 

 

 

 

 

11 órától Juhász Tamás zongoramûvész koncertje kezdõdik a római katolikus templomban. Délben szentmise. Három órától regionális népdalköri fesztivál veszi kezdetét, majd 7 órától Dáridó nóta, operett, táncdal. Este 9-tõl a Matyó Néptáncegyüttes mûsorát láthatják az érdeklõdõk.
Szombaton bográcsparti és fõzõverseny, kispályás foci, ugrálóvár, paintball, íjászat várja a délelõtt folyamán kilátogatókat. Délben a Lármafa együttes gyermekmûsora kezdõdik majd jó ebédhez szól a nóta Tarnai Kiss László közremûködésével.
2 órától tréfás ügyességi vetélkedõk majd 4 órától indul a regionális rockfesztivál amatõr együttesek fellépésével.
Este 7 órától Kiss Ádám táncprodukciója lesz látható majd eredményhirdetés. A kerti moziban István, a király címû filmet vetítik Zárásként pedig a Takács Tamás Dirty Blues Band játszik. Akik ezután is bírják még a Koktél együttes zenéjére táncolhatnak az utcabálon. A szervezõk mindenkit szeretettel várnak.

A programokról bõvebben a
www.mazonyarad.hu oldalon olvashatnak.

Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!