Rendhagyó délutáni program a mezőnyárádi napköziben

Mivel péntek délután általában kevesebb a tanulnivaló, a mezőnyárádi napközi otthonban rendszeresen szerveznek a pedagógusok ezekre a napokra hasznos szabadidős tevékenységet a gyerekeknek.

Hirdetés_______________________________________________________________________





15-én a helyi lovas iskolába látogathattak el tanulók. A program fő céljai a lovakkal való barátkozás, a lovaglással történő megismerkedés voltak. Így hát mindenkinek nyílt alkalma arra, hogy kipróbálhassa, milyen is egy szelíd hátasló nyergében ringatózni. Az ügyesebbek még a helyes testtartásra, az egyensúlyt javító egyszerűbb gyakorlatra is figyelhettek.
Aki pedig várakozásra kényszerült, vagy egyszerűen csak nem érzett magában elég ambíciót mindehhez, az játékkal üthette el az időt, vagy bátorságot meríthetett egy kevésbé rázós paripa nyergében. És hogy mennyire nem korhatárhoz kötött a lovas sporthoz való kötődés, azt talán a mellékelt ábra is mutatja.
Mivel a program egészen negyed 5-ig eltartott, az uzsonnát is helyben szolgálták fel és szinte biztos, hogy még az étvágy is nagyobb volt, mint a négy fal között.

 



Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!