Szer-tár a sufniban – újabb csapás a drogpiacra - Videóval!
Írta: Eleven Televízió   
2010. október 25. hétfő, 13:43

Kábítószer termesztésből és eladásból tartotta fenn magát egy fiatal pár Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A díler férfit és további két társát a bíróság a napokban előzetes letartóztatásba helyezte.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának munkatársai közúti ellenőrzést hajtottak végre Mezőkövesd belterületén. A megállított autó 35 éves vezetőjénél az ellenőrzés során a rendőrök több mint 100 gramm zöld növényt találtak, amiről később kiderült, hogy marihuána. A férfi tartózkodási helyén megtartott házkutatás során további kábítószert és annak feldolgozásához, termesztéséhez szükséges eszközöket foglalt le a rendőrség. A kácsi ingatlan melléképületében pedig több mint 100 tő különböző méretű cannabis növény „várta a szüretet”.

Hirdetés_______________________________________________________________________

Az adatok szerint a 35 éves drogkertész évek óta termesztette a cannabist, amely növények értékesítéséből tartotta fenn magát, mivel más jövedelemmel és munkahellyel nem rendelkezett.
A rendőrök a nyomozás részeként még két miskolci férfinál tartottak egyidejűleg házkutatást, akik drogot vásároltak a dílertől és azt tovább értékesítették. A tárgyi és más bizonyítékok alapján a rendőrség előterjesztést tett a 35 éves férfi, illetve két 23 és 31 éves miskolci társainak előzetes letartóztatására, amit a bíróság elrendelt.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kábítószerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást, az ügyben még további nyomozati cselekmények várhatóak.

(Forrás: B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda)

Adjon hírt ismerőseinek erről a cikkről a közösségi oldalakon!
Kattintson az ikonokra!
Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!