Halloween napi mulatságok térségünkben

2010. október 28-án délután, mint már több éve megrendezésre került a Halloween napi mulatság Mezőnyárádon, Bükkábrányban és Mezőkeresztesen is.
Bükkábrányban a szülők és pedagógusok segítségével az este töklámpások kifaragásával kezdődött.
A gyerekek különféle rémisztő jelmezekbe bújtak, és táncolhattak a nagyoknak és kicsiknek külön külön kialakított disco-teremben. A mulatság ideje alatt büfé vártak az éhezőket és szomjazókat.

Hirdetés_______________________________________________________________________





Mezőnyárádon a kistornateremben gyülekeztek az érdeklődő gyerekek, ahol már várták őket a szervezők a különböző kézműves foglalkozásokkal, melynek eredményeképpen rengeteg tölámpás készült.
A tevékenységek mellett, a napközis teremben arcfestés folyt. Sokan érkeztek rémisztő jelmezben, de volt, aki az arcára festetett valami ijesztőt.
Ezek után elindultak cukorkát gyűjteni az utcákat járva. A sötétben csak a frissen készült töklámpások világítottak. A gyerekek „cukrot vagy életet” felkiáltással néhány helyre bekopogtak, volt, aki a cukor mellett döntött és több zacskónyival ajándékozta meg őket.
Mezőkeresztesen egy baráti társaság által felajánlott több tucat tökből készíthettél el a gyerekek, pedagógusok és szülők segítségével a megálmodott töklámpásokat. A faragásra rengetegen érkeztek és érdeklődőkből sem volt hiány.

Adjon hírt ismerőseinek erről a cikkről a közösségi oldalakon!
Kattintson az ikonokra!
Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!