2010. november 7-én vasárnap a Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság közép csoportjában szereplő Vatta csapata hazai pályán fogadta Harsány együtteseit.
Az ifjúsági csapatok mérkőzését a harsányiak 3-1 arányban nyerték meg.
A Vatta – Harsány felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés 13 órakor vette kezdetét.

Hirdetés_______________________________________________________________________

A találkozó első félidejében a két csapat felváltva alakított ki helyzeteket, mindkét oldalon voltak lehetőségek, azonban a vezetést jelentő találatot a harsányiaknak sikerült megszerezni, a 38. percben Bihari Csaba gólja révén a 1 gólos előnyre tettek szert.
A 45. percben a vendég harsányiak tovább növelték előnyüket, ekkor Hegedűs Pál szerzett gólt csapatának, így 0-2 lett a találkozó állása, amely egyben a félidei eredmény is maradt.
A 2. játékrészben a 65. percben a játékvezető büntetőrúgást ítélt a vattaiak javára, mivel az egyik harsányi ért kézzel a labdához saját 16-osán belül. A büntetőt Kőműves János értékesítette, így szépítettek a vattaiak, 1-2 lett az állás.
Egy perccel később azonban a 66. percben a vattaiak máris kiegyenlítettek, Ofenbecker József gólja 2-2-re változtatta a találkozó eredményét.
A 80. percben a harsányi csapat 10 főre fogyatkozott, mivel a harsányi Markov Tamásnak mutatta fel a játékvezető a mostani találkozón immár másodszor a sárga lapot így előkerült is a piros is és küldte idő előtt az öltözőbe a játékost.
A 90. percben pedig a harsányi csapat létszáma 9 főre fogyatkozott, mivel Soltész Csaba járt hasonlóképpen csapattársához, így őt is piros lappal kiállította a bíró.
A vattaiak hiába tettek meg mindent a gólszerzés érdekében, az emberelőny ellenére már nem sikerült nekik újabb gólt szerezni, így a Vatta-Harsány felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés végeredménye tehát 2-2 maradt.


További eredmények és tabella - felnõtt (nagyításhoz kattints a képre!):



További eredmények és tabella - ifi (nagyításhoz kattints a képre!):



Adjon hírt ismerõseinek errõl a cikkrõl a közösségi oldalakon! Kattintson az ikonokra!

Add az iWiW-hez Add a
Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!