Van, amiért kevesebbet fizetünk és, van amiért többet
Írta: Eleven Televízió   
2011. január 04. kedd, 19:26

Bükkábrányban, Mezőnyárádon, Mezőkeresztesen és Vattán érdeklődtünk az önkormányzatoknál és a szolgáltatóknál, milyen árváltozásokkal kell számolni január 1-étől.
Kezdjük egy jó hírrel: van ami nem változik, sőt van, ami csökken is:a lakosossági vízár ugyanis 329 Ft+ÁFA lesz köbméterenként 2011-ben.
Szintén mind a 4 település lakóit érinti a kéményseprői díj 4%-al való emelése.

Hirdetés_______________________________________________________________________






A szemétszállítási díjról Mezőnyárádon tudtak tájékoztatást adni, itt a szolgáltató által beterjesztett és a képviselő-testület által elfogadott 2011-es árak a következők:a 60 l-es szeméttároló ürítési díja alkalmanként 300 Ft+ÁFA, a 120 l-es szemétároló ürítési díja 365 Ft+ÁFA alkalmanként.Műanyag zsákot 400 Ft+ÁFA/db áron biztosít a szolgáltató.
Bükkábrányban és Vattán nem született még döntés a szemétszállítási díjról, Mezőkeresztesen pedig értesítik majd a lakosságot a díjváltozásról.
Mezőnyárádot és Mezőkeresztest érintően, a szennyvíz-csatorna hálózatra csatlakozó lakosok számára nem változtak az árak 2010-hez képest.
Bükkábrányban és Vattán a Hevesi Vízmű Zrt. közzétette a folyékony hulladék elszállítás díját, amely 2.700 Ft+ÁFA/m3.
A kábeltelevíziós szolgáltatásról is tájékoztatót küldött Bükkábrányt és Mezőnyárádot illetően a szolgáltató cég, amelyet a napokban a lakosok is megkapnak. A 38 csatornát kínáló alap csomag díja 3.840 Ft-ra változott, illetve előfizethető egy 14 csatornát tartalmazó minimum programcsomag is 1.760 Ft-ért, továbbá megmaradt a szociális csomag is 710 Ft-os havi díjon.

Adjon hírt ismerőseinek erről a cikkről a közösségi oldalakon!
Kattintson az ikonokra!
Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!