Félévi nevelőtestületi ülést tartott a BÁMK
Írta: Eleven Televízió   
2011. január 25. kedd, 10:51

A 2010/2011-es tanév első félévét záró nevelőtestületi értekezletre került sor január 21-én a Bükkábrányi ÁMK-ban.
Az intézményegységek pedagógusai szakmai értekezleten foglalták össze a bölcsőde, az óvoda, az általános iskola és a könyvtár féléves szakmai munkájának tapasztalatait. Áttekintették, hogy a munkatervi pedagógiai és nevelési célok hogyan valósultak meg az első félévben.
Hirdetés_______________________________________________________________________





Derekasné Orosz Andrea igazgató összefoglaló képet adott az intézmény létszámainak alakulásáról, a féléves gazdálkodásáról. A munkatervben kiemelt felzárkóztató tevékenység, valamint a szakmai munkacsoportokban való alkotó műhelymunka kiemelt fontosságára hívta fel a pedagógusok figyelmét. Tájékoztatott a folyamatban lévő TÁMOP és TIOP pályázatokról és egyúttal az intézményi programok forrásteremtő pályázatainak megírására biztatta a pedagógusokat.
Tóth-Móricz Éva csoportvezető gondozónő a bölcsőde napirendjét mutatta be, és tájékoztatta a kollégákat a létszámok alakulásáról, valamint a gyermekek bölcsődei beilleszkedéséről.
Kiss Sándorné intézményegység-vezető többek között kiemelte a tevékenységközpontú óvodai program sokoldalú fejlesztési lehetőségeit, valamin ta szülők igényeihez igazodó foglalkozásokat: a néptánc, a gyógytestnevelés, a furulyaoktatás, és a hittanoktatás lehetőségének biztosítását.
Birinyiné Kleszó Anita a könyvtári és a közművelődési tevékenységről számolt be. Hangsúlyozta, hogy a gyermekeknek kínált programok mellett a település felnőtt lakosságának igényeinek kielégítésére is törekszik az ÁMK, melynek érdekében igényfelméréseket is terveznek. A félév során megvalósult színvonalas kulturális és sportprogramokról számolt be a jelenlévőknek.

Az intézményegységek beszámolói után az ÁMK munkacsoportjainak:
az óvoda-iskola kapcsolattartás,
a közművelődési,
a minőségfejlesztési
és az intézményi menedzser és pályázatíró munkacsoportjainak
az első félév során elvégzett feladatairól adtak tájékoztatást a koordináló pedagógusok.

A 2010/2011-es tanév első féléves munkájának értékelését követően, a következő félévben előttük álló célokat fogalmazták meg az értekezleten A Bükkábrányi ÁMK pedagógusai.

Adjon hírt ismerőseinek erről a cikkről a közösségi oldalakon!
Kattintson az ikonokra!
Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Google Reader-hez

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!