Testületi ülés volt Mezõnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2011. március 22. kedd, 08:32
A mezőnyárádi képviselő-testület aktuális ülésére március 20-án, hétfőn került sor. Az ülésen összesen 6 napirendi pont került megvitatásra.
Elsőként a Bajnóczki Mátyás a Helyi Választási Bizottság elnökének tájékoztatását hallgathatták végig a jelenlévők, miszerint egy tragikus eseményt követően megüresedő képviselői tisztséget ezentúl Vígh Gyuláné fogja betölteni.
A testületi ülést 2011. március 24-én,csütörtökön 17 óra 30 perctől, tekinthetik meg az Eleven Televízióban.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Második napirendi pontban az újonnan megválasztott képviselő eskütételére került sor.
Harmadik és negyedik pontban az Ügyrendi Bizottság illetve a Szociális Bizottság megválasztására került sor. Mindkét esetben egyhangúlag döntött a képviselő testület.
Hatodikként az időszerű feladatok tárgyalása következett.
Elsőként elhangzott egy tájékoztatás, hogy egy mezőnyárádi vállalkozó megkereste az önkormányzatot az iskola fűtéskorszerűtése kapcsán. Szóba került a Kossuth utca lakói által aláírt kérelem a közvilágítás bővítéséről, valamint egy Faluszépítő Egyesület létrehozása a pályázatok jobb kihasználása érdekében. Ezután több tájékoztatás is elhangzott többek között az ápolási díjak, valamint az iskolai takarítás ügyében is. Szó esett még a vasútállomás felé vezető út állapotáról, az iskola mögötti nem az önkormányzathoz tartozó terület bekerítéséről és a szennyvizekre való rákötésekről is.
 
Híradó:
 
A felvétel 1.része:
 
A felvétel 2.része:

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!