Tavaszi parktakarítás a mezőnyárádi iskolában
Írta: Eleven Televízió   
2011. március 25. péntek, 22:04
Itt a tavasz, így eljött a parktakarítás ideje is a mezőnyárádi iskolában, amely az idén kiegészült azzal, hogy a szülők segítségével elkezdték megépíteni az iskola bejárata mellett a sziklakertet.
Mezőnyárádon már évek óta hagyomány, hogy a tanulók szorgos keze nyomán megszépül az iskola környezete, ilyenkor a tanulók megtisztítják a szeméttõl, az avartól, a télen letört ágaktól az intézmény teljes területét.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
Az osztályfõnökökök vezetésével a legkisebbektől a legnagyobbakig minden tanuló kivette a részét a munkából, szépen gyűlt a zöldhulladék és a szemét a zsákokba és a furikokba.
Az 1-2. osztály az iskola épülete elõtti parkban gyûjtötte össze a szemetet, illetve a faluban is tettek egy kis sétát. A 3-8. osztályokba járó gyerekek az iskola mögötti nagy parkot takarították. Itt minden évben nagyon sok a falevél, amit el kell szállítani.
Közben a már említett sziklakert is épült, kialakult a formája, amelyhez a szülők elmondása szerint maga a természet adott ihletet.
A munka ezúttal a jövő héten tovább folytatódik, április 2-án ugyanis 210 db cserjét és 230 db fát ültettnek el az iskola területén.Szeretettel várnak mindenkit, aki segíteni tud ebben a munkában, és kérik, hogy a szükséges szerszámokat, azaz ásót, kapát, lapátot, gereblyét és vödröt is hozzanak magukkal. 
 
 

Szerkesztő-operatőr:


Vukovich Ákos
      tulajdonos

Telefon: +36 (30) 296 8854

 
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!