Tábor Harsányban
Írta: Eleven Televízió   
2011. április 06. szerda, 13:16
Minden tavaly nyáron kezdődött el… Még a napközis táborunk ideje alatt forgattunk egy filmet, melyre nagyon büszkék voltunk, az alkotók, és a szereplők egyaránt. Úgy gondoltuk, hogy megéri az elkészült filmünk, hogy egy gyerekeknek létrehozott pesti Filmfesztiválra benevezzünk vele, s ezt meg is tettük. Sajnos díjazottak nem lettünk, ám információink szerint egyik pénteken a Budapesti Uránia moziba, egy délután, a mi kisfilmünket is levetítették.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A lakmározás
 
„ Egy fazekas király
megevett egy sárkányt
hozzá evett egy almát
és egy királylányt.
A sála megakadt a torkán
mert a szellő elvitte a dolgát.”  - írta a Fiúk Csapata
 
   S hogy azért ne nagyon keseredjünk el, úgy gondoltuk, hogy megérdemel annyit a csapat, hogy egy egész napot együtt töltsünk, mint nyáron, s egy miskolci mozifilmmel koronázzuk meg a napot.
   Március 26 – án , szombaton reggel ,az iskola tornatermében kezdődött el a napunk, kicsit fáradtan, ám várakozással teli.
 
    Egy óriási harcban versengtek a lányok és a fiuk, akik ezen a délelőttön ifjú lovagok és harcos amazonok voltak, akiknek egy céljuk van, a megközelítőleg 15 fejű sárkány legyőzése.
   A játékos feladatok között voltak IQ – kérdések is, hiszen a sárkány legyőzéséhez nem csak erő és bátorság, hanem leleményesség, furfang és okosság is szükséges. Szoros és érdekes párharc volt, logikai és gyorsasági feladatokkal, ám nem hiányozhattak a versírások és WC – papír képregény rajzolások sem.
   Úgy gondolom mindenki élvezte ezt a délelőttöt, s hamar el is telt idő.
   A buszunk indulása előtt a Sarokház büfébe hamburgereztünk egyet, s köszönjük Icusnak a szíves kiszolgálást és vendéglátás.
   17: 30 – kor kezdődött a mozifilm, a Gnomeó és Juliet című animációs rajzfilmet láthattuk, ahol két kerti törpékből álló közösség – a kékek és a pirosak – álltak harcba egymással és keveredtek vicces helyzetekbe.
   A mozi után fáradtan ám élményekkel telve jöttünk haza, s úgy gondolom, hogy nem csak én éreztem nagyon jól magam, hanem mindenki.
 
   Mindezért köszönetet illeti a Hunyadi Mátyás Általános Iskolát, hogy újra helyet biztosítottak számunkra, a Sarokház üzemeltetőit, hogy megvendégeltek minket és leginkább Szabó Gergely polgármester urat, azért az anyagi fedezetért, aminek köszönhetően jött létre ez a színes program.
 
   S ahogy az egyik csapattag látta: „ A nyáron volt a Családsegítős tábor, amiben filmet forgattunk. A film címe: Harsányi Rémtörténet. Márti és Vanda leadta egy filmfesztiválra, amin sajnos nem nyertünk, ezért, hogy valamivel kárpótoljanak minket Mártika és Vanda kitalálták, hogy március 26 – án eltöltsünk egy napot együtt. Délelőtt játszottunk!Nagy társasjáték volt, amibe harcoltunk egymással. Utána labdáztunk, majd hátra mentünk és külön a fiuk meg a lányok rajzoltunk a focipályára. Ezután elmentünk a Sarokházba hamburgerezni, ami nagyon ízlett mindenkinek, s utána elmentünk moziba Miskolcra, hogy megnézzük a Gnómeo és Juliát. Jó kis film volt, megnézném még egyszer! Egész nap sokat nevettünk és jól éreztük magunkat! Annak ellenére, hogy nem nyertünk, egy felejthetetlen napot töltöttünk együtt. Alig várjuk a következő nyári tábort :)! „ Balázs Barbara
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!