Testületi ülés volt Mezõnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2011. április 12. kedd, 10:52
A mezőnyárádi képviselő-testület aktuális ülésére április 11-én, hétfőn került sor. Az ülésen összesen 6 napirendi pont került megvitatásra.
Elsőként egy beszámoló hangzott el az Önkormányzat 2010. évi gazdálkodásáról, amit egyhangúlag el is fogadott a testület.
A testületi ülést 2011. április 14-én,csütörtökön 17 óra 30 perctől, tekinthetik meg az Eleven Televízióban.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Második napirendben a Nyárádi Ifjúságért Közalapítvánnyal kapcsolatos feladatok megbeszélésére került sor, amit szintén egyhangúlag elfogadták a jelenlévők.
Harmadik pontban egyhangúlag hozzájárultak annak a pályázatnak a benyújtásához ami az önhibájukon kívül hátrányos helyzetben lévő önkormányzatok támogatására irányul.
Negyedikként a Szentistván és Térsége Beruházó és Kommunális Szennyvízüzemeltető Költségvetési Intézmény folyószámla hitel felvételét szavazták meg egyhangúlag a képviselők.
Ötödik napirendben az április 1-jén alakult Mezőnyárádi Faluszépítő Egyesület támogatási kérelmét tárgyalta meg a képviselő-testület. Az egyesület célja többek között a közterek, parkok felújítása pályázati forrásból, valamint hagyományőrzés és kulturális rendezvények szervezése is. A testület egyszeri 100.000 Ft-os támogatás szavazott meg az egyesület részére.
Hatodikként az időszerű feladatok megbeszélése következett.
Itt elhangzott, hogy az iskola mögötti felújítás alatt lévő park átadását április 30-án, szombaton tervezi a testület, valamint szóba került egy helytörténeti kiállítás megnyitása is az augusztus 20-ai rendezvénysorozat keretein belül.
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!