"Az én falum" - projekttéma gyerekeknek
Írta: Eleven Televízió   
2011. április 19. kedd, 08:07
A bükkábrányi általános iskolában március 3-án meghirdetésre került a település 790. éves múltjának tiszteletére "Az én falum" című projekttéma.
A konkrét feladatot minden diák maga találhatta ki.
A projekt fő céljai, megemlékezés a település első írásos említésének 790. évfordulójáról, önálló tanulási technikák fejlesztése a tanórán kívüli tevékenységekben, a tanulók együttműködési készségének fejlesztése valamint a pedagógusok mentor szerepkörének fejlesztése. A kijelölt tanárok segítették az egyének és a csoportok tervszerű munkáját, akiknek az előzetesen megbeszélt időpontokba be kellett számolni a munkátok állásáról.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az iskolai eszközök, mint a lamináló gép, fénymásoló, szkenner, fényképezőgép, kamera valamint a tantermek is a diákok rendelkezésére álltak.
Az alsó tagozatos gyerekeket 1-4. osztályig az osztályfőnökök segítették ahol egyéni projekt feladatok közül, míg az 5-8. osztályig egyéni vagy csoportos feladatok közül választhattak a tanulók..
A kiemelkedő diákmunkákat a 2011. évi falunapokon is bemutatják majd az ÁMK sátrában. Az elkészült munkákat először egymásnak majd a szüleiknek és a település képviselőinek is bemutatták.
 
 

Szerkesztő


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Operatőr


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!