Rendhagyó angol óra Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2011. május 27. péntek, 01:00

Május 19-én, csütörtök délután tartották meg azt a rendhagyó angolórát a mezőkeresztesi iskolában, amely az elmúlt évek hagyományaihoz képest rendhagyó volt. Ezúttal nem egy országot mutattak be a gyerekek, hanem a mintegy félórás bemutató forgatókönyve saját ötleteiken alapult.
A felkészítő tanárokkal együtt összeállított műsorban a gyerekek a "hétköznapi" angol órák vidám pillanatait osztották meg a közönséggel, vagyis a szülőkkel, diáktársakkal.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Negyediktől nyolcadik évfolyamig az iskola 45 lelkes tanulója gondolta úgy, hogy szeretne részese lenni ennek a vállalkozásnak. Komoly szervezőmunkát igényelt, hogy össze tudják egyeztetni a gyerekek bokros teendői mellett a próbákat. A nehézségek ellenére, a szereplők kitartó munkájának és lelkesedésének eredményeképpen, sikerült valóban felejthetetlenné tenni a csütörtök délutánt.
Színészkedtek, táncoltak, énekeltek a gyerekek. Bemutatták az angol tankönyvek szereplőit, sütöttek almás sütit angol módra, valamint buliztak egy jót a popzene jól ismert figuráinak zenéjére.
A műsor után vendéglátásra, beszélgetésre invitálták a jelenlévőket, amihez a süteményt a szülők készítették el.
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!