DÖK tábort rendezett a mezőnyárádi iskola
Helyi Hírek (2011.) - Mezőnyárád
Írta: Eleven Televízió   
2011. június 28. kedd, 01:00
3 napos diákvezető képző táborban vettek részt a mezőnyárádi Szederkényi Anna Tagiskola diákönkormányzatának tagjai az elmúlt héten Kácson.
A gyerekeket a képzést vezető tanárok, Tóth Sándor igazgató, Tóth Sándorné tanárnő és Piszkor Rita, a diákönkormányzatért felelős pedagógus készítették fel többek között a diákvezetői szerepre, illetve segítettek nekik az éves munkaterv összeállításában.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
 
A keddi napon a tanulók elsőként a tábor programját, és a szabályokat ismerhették meg, majd megválasztották a DÖK tisztségviselőit.Délután túrázni,és számháborúzni indultak a közeli erdőbe, a napot pedig nyársalással zárták.
Másnap a diákönkormányzat feladataival ismerkedtek meg mélyrehatóbban, képet kaptak arról, milyen módszerekkel vonhatják be társaikat a közös munkába, illetve megismerkedtek a diákok jogaival, kötelességeivel.Ezt követően strandolás majd a következő év feladatainak megtervezése következett, majd bográcsozással zárult a nap.
Csütörtökön a rendezvényszervezés rejtelmeit sajátították el, illetve a kapcsolattartás, a közös programok szervezésének módjaival ismerkedtek meg. A tábor zárását, a közös munka értékelését követően az esti órákban indult haza a csapat.
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!