Sztárok és önkéntesek a napköziotthonos óvodában
Írta: Eleven Televízió   
2011. július 13. szerda, 06:59
Az X-Faktor és a Csillag születik két sztárja, Vastag Tamás és McDc is részt vett 2011. július 9-én a Tibolddaróci Napköziotthonos Óvoda kerítésének és játszóudvarának a felújításában.
Az akció a Provident Pénzügyi Zrt. 10. Születésnapi Önkéntes Programjához kapcsolódik. A vállalat dolgozóinak és ügyfeleinek 70 ezer szavazata alapján a Provident anyagi támogatással és több száz munkatársának munkájával az ország tíz pontján tart önkéntes napot.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A Tibolddaróci Napköziotthonos Óvoda kerítésének és játszóudvarának felújításával 2011. július 9-én második állomásához érkezett a Provident Pénzügyi Zrt. 10. Születésnapi Önkéntes Programja. A vállalat munkatársai összesen tíz alkalommal, az ország különböző pontjain önkéntesként segítenek intézményeknek, és egyben az RTL Klub ismert arcaival közösen népszerűsítik az önkéntes munkát. A támogatandó intézményeket a vállalat dolgozói és az ügyfelek közösen választották ki 2011 tavaszán, egy több tízezer főt megmozgató szavazás során.
Az önkéntesek a szeptember közepéig tartó többek között olyan intézményeknek nyújtanak segítséget, ahol sérült, vagy hátrányos helyzetű gyermekek rehabilitációjával foglalkoznak. Az egyes intézmények igényeinek megfelelően a Provident munkatársai kerti játékokat újítanak fel, kerítést építenek, virágokat ültetnek, parkosítanak, vagy éppen osztálytermet alakítanak ki. A Provident Pénzügyi Zrt. 10. Születésnapi Önkéntes Programjának második helyszíne a Tibolddaróci Napköziotthonos Óvoda volt, ahol az RTL Klub két sztárja Vastag Tamás és McDc is segítette a munkát.
„Az óvodánkba közel 60 gyermek jár és mivel az intézmény több, mint harminc éve épült, mind az épület, mind pedig a környezete felújításra szorul. Nagyon örültünk a Provident által meghirdetett és megnyert pályázatnak, hiszen az önkéntesek munkájának köszönhetően megújulhat a kerítés és a betonozott játszóudvar feletti tető is” – hangsúlyozta Barzsó Mária óvodavezető.
Slánicz Béla, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgató-helyettese kifejtette: „A Tibolddaróci Napköziotthonos Óvodára több, mint 5000 szavazat érkezett ügyfeleinktől, munkatársainktól. Személyesen is szeretném megköszönni mindenkinek, aki szavazatával vagy önkéntesként a munkájával támogatja a programsorozatot.”
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!