Keresztesi Napok – 2 napos rendezvény a városban
Írta: Eleven Televízió   
2011. augusztus 22. hétfő, 16:25
Két napos rendezvénysorozat keretén belül került megszervezésre ebben az évben augusztus 20-án és 21-én Mezőkeresztesen a Keresztesi Napok.
Nemzeti ünnepünk reggelén 8 órától kezdődött a programsorozat.
A csapatok készülődtek a Dávid János főzőversenyhez, míg a sportpályán folytak a Bartók Pál kispályás labdarúgó kupa mérkőzései valamint a Túróczi Károly lábtenisz bajnokság.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az eredmények kihirdetése után délután 3 órától kezdődtek a Népkerti programok. Először Dr. Dózsa György polgármester és a történelmi egyházak képviselői tartottak ünnepi megemlékezést, melynek keretén belül sor került a kenyérszentelésre is.
A Mezőkeresztesi Vegyes kar dalai után a Pamacs Ragacs Vattacukor gyerekműsornak örülhettek a gyerekek, ahol egy hatalmas vattacukor is elkészült.
A Mezőkeresztesi Férfikórus vidám énekszója után a szintén helyi erőket képviselő citerazenekar vonult fel a színpadra. Vitéz Bacsi József mulatós zenével szórakoztatta, míg a Mezőcsáti Népi Együttes táncával kápráztatta el a közönséget. Kiss Ádám hipp-hopp bemutatója után a várva várt Illés Emlékzenekar lépett a színpadra. Az estét tűzijáték és disco zárta.
Másnap reggel a Kiss Bertalan lovas díjugrató verseny vonzott nagy tömeget a sportpálya mellett lévő füves területre, ahol nemcsak a profi versenyzők de az amatőr lovasok is megmutathatták tudásukat.
A délután folyamán sorban követték egymást az események a népkerti színpadon. Zsuzsi és Orsi gyermekműsora, Poór Péter Nosztalgia Show, Operett és Musical.
A Keresztesi Napok zárásaként fellépő Neoton Familia élő koncertjére rengetegen voltak kíváncsiak.
 
 

Szerkesztő


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Operatőr


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Vágó


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!