Falunapi rendezvények és ünnepi megemlékezés Mezőnyárádon
Írta: Eleven Televízió   
2011. augusztus 26. péntek, 10:41
Legnagyobbrészt az iskola udvara és parkja adott otthont idén is Mezőnyárádon az augusztus 19-én és 20-án megrendezésre kerülő falunapi programoknak.
A két napos rendezvénysorozat színes palettát kínált minden érdeklődőnek. Pénteken leginkább az egészség kapta a főszerepet. Az "Ép testben ép lélek" elnevezésű egyészségnap szervezői nemigen hagyták unatkozni a nagyközönséget. Többek között gyermek műsorok, masszázsbemutató, gyógynövény ismertető, gyógytorna bemutató várt a látogatókra, de aki fittnek érezte magát, akár a görög táncház nyújtotta mozgás lehetőséget is kihasználhatta.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A délután folyamán két kiállítás megnyitójára is sor került. Most érkezett mezőnyárádi állomásához a kistérségünk kincseit bemutató fotó kiállítás, illetve egyháztörténeti kiállítás is nyílt, amely ötvözte a község történetét bemutató és az egyházi tárgyak közszemlére tételét.
Este Rúzsa Magdi volt a település vendége, aki fergeteges koncerttel szolgált a kikapcsolódni vágyóknak.
Másnap, vagyis nemzeti ünnepünkön, reggel fúvós zenére ébredhettek a falu lakói.
Fél 10-kor ünnepi megemlékezésre és koszorúzásra került sor a Szent István szobornál, az ünnepi szónok Dr. Horváth László polgármester volt.
Az ünnepség után és a délután folyamán a Sweet Band fúvószenekar és mazsorett csoport szórakoztatta a vendégeket. A nagy melegben külön élményt jelentett a tűzoltók bemutatója, amely nem csak technikai bemutató, de egyesek számára külön felüdülés is volt. De szerepelt a műsorban az Őszirózsa Nyugdíjas Klub és az Operett Miskolcz előadása is.
Mindeközben egész nap főzési és mozgási lehetőség kínálkozott mindenki számára, aki kilátogatott a rendezvényekre. A két nap záró eseménye az utcabál volt, ahol a Koktél zenekar szolgáltatta a talpalávalót.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!