Rönktolvajok: erdészeti falerakatokat csapoltak meg
Írta: Eleven Televízió   
2011. augusztus 31. szerda, 11:34
Az őrsparancsnok tudomására jutott információ alapján a bogácsi rendőrőrs munkatársai a közelmúltban egy bükkszentkereszti családi ház udvarán több köbméter tűzifát találtak.
A tulajdonos igencsak meglepődött, mikor a jó vételnek számító tűzifáról – egyedi jelölés alapján – kiderült, hogy azt 2 nappal korábban jogtalanul tulajdonították el a Bükkzsérc határában lévő erdőből.
Hirdetés_______________________________________________________________________

 

Az azonnalos rendőri intézkedések, meghallgatások során felmerült két bükkszentkereszti lakos neve K. I. és T. R., mint feltételezett bűnelkövetők. Gyanúsítottkénti kihallgatásuk alkalmával nevezettek részbeni beismerő vallomást tettek.
Amennyiben a bizonyítási eljárás során megállapítást nyer, hogy a területen korábban elkövetett falopások - melyeknek összesített kárértéke milliós nagyságrendű - nevezettek számlájára írható, úgy 3 évig terjedő szabadságvesztésre is számíthatnak.
Az Egererdő Zrt. visszajelzése alapján az adott területen az elkövetők kézrekerítését követően gyakorlatilag megszűntek a falopások.
A területen a lopások felderítésének megkönnyítése érdekében az erdészet műholdas nyomkövető rendszer alkalmazását vezette be a közelmúltban.

 
(Forrás: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda)
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!