Bányásznapi programok Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2011. szeptember 07. szerda, 14:32
Az idén augusztus 3-án kerültek megrendezésre a Mátrai Erőmű Zrt. szervezésében a bányásznapi programok Bükkábrányban.
Ebben az évben is színes műsorok várták a rendezvényre látogatókat. A délutáni bőséges kínálat kezdő műsorszáma a Wasserstukker rock zenekar koncertje volt, majd a helyiek vehették birtokba a színpadot. A bükkábrányi óvodások műsora után az iskolások szórakoztatták a közönséget, majd a népdalkör lépett színpadra három dalcsokorral kedveskedve az érdeklődőknek.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Közben útjukra indultak azok a terepjáró teherautók is, melyeken a bánya területére tehettek kirándulást mindazok, akik közelebbről is meg szerették volna szemlélni a külszíni fejtést.
A folytatásban többek között vidám gyerekműsor szórakoztatta a legkisebbeket, majd a Sógorok varázsoltak igazi lakodalmas hangulatot a sportpálya környékére. De szerepelt a kínálatban a tiniányok kedvence Brasch Bence is, illetve Mini és Maxi bűvész előadása sem maradt taps nélkül.
A nap fő szenzációja a Republic együttes volt, akik este 8 órától adtak fergeteges koncertet az időközben óriásira nőtt rajongói tömegnek. Zárásként pedig tüzijátékban gyünyörködhettek, akik kivárták a nap végét
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!