Mozgalmas hét a mezőnyárádi iskolában
Írta: Eleven Televízió   
2011. szeptember 27. kedd, 08:14
A Mezőnyárádi Szederkényi Anna Tagiskola 2012 tavaszán az előző évekhez hasonlóan tanulmányi kirándulást szervez a diákoknak Londonba.
Az úttal kapcsolatos megbeszélést 2011. szeptember 20-án, kedden 17órakor tartották az iskola kistornatermében, melyen a Challenge utazási iroda képviselője is jelen volt. A megbeszélésre szép számmal érkeztek az érdeklődő diákok és felnőttek egyaránt.
Másnap szeptember 21-én délután 2 órától szeretettel vártak mindenkit az 5 osztályban, ahol a kis létszám ellenére nagyon izgalmas, de mégis mókás pókerparty várt a résztvevőkre.
Ezzel még nem volt vége a hét eseményeinek, hiszen péntek délután évfolyamonkénti verseny keretében papírt, fémet és használt akkumulátort gyűjthettek a diákok.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A megmérettetés sikere érdekében minden gyűjtögető kedvű résztvevő ellátogatott rokonaihoz, ismerőseihez, hátha akad fölöslegessé vált kartonpapír, újságpapír, vas, vagy más fém darab. Ezt követően már az osztályok szervezési feladata volt mindezeket eljuttatni 23-án délután 14:00 és 17:00 óra között az iskolaudvarra.
Eközben az iskola szebbé tételéért kiírt felhívás önkéntesei is megérkeztek, hogy társadalmi munka keretein belül lefesthessék a beltéri ajtókat. Ráfért a felújítás a nyílászárókra, hiszen több mint két évtizede nem voltak újramázolva. A kicsiből és nagyokból összeállt csapat az otthonról hozott ecsettel és hengerrel, valamint a Nyárádi Ifjúságért Közalapítvány jóvoltából vásárolt festékkel és fagitt segítségével fogott a munkához.
 
 

Szerkesztő


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Operatőr


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Vágó


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!