Jánosházi Sándor Labdarúgó Emléktorna Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2011. október 12. szerda, 08:34
Az idei évben is megrendezésre került Bükkábrányban a Szép Pál Sporttelepen a több mint tíz éves múltra visszatekintő Jánosházi Sándor Labdarúgó Emléktorna.
A meghívást öt csapat fogadta el, így a házigazdákkal együtt összesen hat csapat mérkőzött meg a győzelemért és a vándorserlegért. A szervezők úgy döntöttek körmérkőzéses rendszerben bonyolódjon le a torna, kispályás szabályok alkalmazásával.
Pontegyenlőség esetén a jobb gólarány volt a döntő tényező. A kialakított két pályán folyamatosan zajlottak a mérkőzések egészen egy óráig.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Az összesítések után rögtön az eredményhirdetés kezdődött, ahol a tavalyi győztest megelőzve Harsány csapata lett az első. Második helyen Tibolddaróc, a harmadikon pedig Mezőnyárád csapata végzett. Negyedik lett Kisgyőr ötödik pedig Vatta csapata. A hazaiak udvariasan előreengedve a többieket a hatodik helyet szerezték meg a tornán.
Megválasztották a gólkirályt, a legjobb kapust és mezőny játékost is. Ajándékot kapott a legfiatalabb versenyző és a Bükkábrányiak legjobbja is.
Az eredményhirdetés után ebédre várták a csapattagokat, kísérőket a szervezők, a Bányász Emlékház udvarára.
 
 

Szerkesztő


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691

Operatőr


Bodzán László
     tulajdonos

Telefon: +36 (30) 372 0691
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!