Színes programok a bükkábrányi könyvtárban
Írta: Eleven Televízió   
2011. október 15. szombat, 12:21
Bükkábrányban a könyvtári összefogás rendezvénysorozat nyitó napján október 3-án a megnyitó rendezvény vendége volt Némethi Lajos, aki GriMaszk című verseskötetét mutatta be, és rajta keresztül megismerkedhettek az érdeklődők Kaján Tibor karikaturistával is, akinek külön kiállítása is nyílt az iskolában.
Október 4-én délelőtt a Bibuczi gyerekszínház volt az óvoda vendége. Az óvodások és az általános iskola 1. 2. osztálya nézhette meg a zenés mesejátékot. Kapcsolódva az állatok világnapjához, ezen a napon az állatok is külön figyelmet kaptak az oviban. Ki-ki a saját kedvencét is elhozhatta és bemutathatta a többieknek.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
A rendezvénysorozat keretén belül a 7. és 8. osztályosok egy rendhagyó órán ismerkedhettek meg az Alpok szépségével. Tóth Erika tanárnő utazásain készített fotók segítségével mutatta be ezt a csodálatos hegységet és nevezetességeit.
Másnap délután a napközis gyerekek kézműves foglalkozáson vettek részt a könyvtár olvasótermében. Az állatok világnapja alkalmából gyurma segítségével készítették el kedvenc állataikat. Ugyanerre a programra egy nappal később az óvodásoknak is volt lehetősége.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!