Jótékonysági bál Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2011. október 18. kedd, 14:46
A Kossuth Lajos Általános Iskola Szülői Közössége és a Mezőkeresztes Iskolájáért Alapítvány szervezte azt a jótékonysági bált, amelyre október 15-én szombaton került sor az iskola ebédlőjében.
A bál bevételét, hasonlóan az előző évek gyakorlatához, ismét az iskolára és a tanulókra fordítja az alapítvány. Előző évben a központi épületben lévő lámpatestek egy részének korszerűbbre cserélése történt meg ezen az úton, idén szeretnék folytatni a már elavult világítótestek cseréjét.
Az összegyűlt vendégeket a megnyitón elsőként a 3. és 4. osztályosok néptánc csoportja szórakoztatta, majd Kirnyák András az intézmény igazgatója köszöntötte az összegyűlteket és kívánt kellemes szórakozást.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Ezt követően a Diamond Dance Alapfokú Művészetoktatási Intézmény táncosai zárták a nyitó rendezvényt.
A vendégek rendelkezésére állt egy szavazólap is, így egyben zsűritagok is voltak a támogatók. A folyosón kiállított, az állatok világnapja apropóján készült rajzokra adhatta le mindenki szavazatát.
A bőséges vacsora után a Koktél zenekar gondoskodott róla, hogy mindenki kedvére táncolhasson és mulathasson az este folyamán.
 
 

Szerkesztő


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Operatőr


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

Vágó


Kovács Gyula
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 395 4289

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!