Testületi ülés volt Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2011. november 28. hétfő, 13:13
Mezőkeresztes Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. november 24-én csütörtökön 13 órai kezdettel a Városháza tanácskozó termében képviselő-testületi ülést tartott.
A nyílt ülésen 4 napirendi pont került megvitatásra, ezt követően zárt ülés következett.
Első napirendi pontban Mezőkeresztes Város Önkormányzata 2011. évi költségvetésének III. negyedévi végrehajtását tárgyalták a jelenlévők, amelyet egyhangúlag elfogadott a testület.
Második napirendi pontban Mezőkeresztes Város Önkormányzatának 2012. évi költségvetési koncepcióját fogadták el egyhangúlag a jelenlévők.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Harmadik napirendi pontban egy formai javítást az Alapító Okiratok módosítását szavazták meg egyhangúlag a képviselő testület tagjai.
A negyedik egyebek pontban szóba került a közüzemi díjak emelésévek kapcsolatos tennivalók, majd egy tájékoztató hangzott el a szeméttelep rekultivációjának állásáról.
Ezt követen a település ünnepi díszkivilágításáról esett szó, és kitűzték a közmeghallgatás időpontját is ami idén december 9-én 18:00 órától lesz.
Utolsóként egy előterjesztést tárgyaltak az egységes óvodai-bölcsödei csoport estleges jövőbeni kialakításával kapcsolatban.

Az ülésről készült vágatlan felvételt december 1-én csütörtökön 17 óra 30 perctől láthatják nézőink az Eleven Televízió műsorán!
 
 

Szerkesztő


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Operatőr


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Vágó


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

 
 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!