Közmeghallgatást tartottak Bükkábrányban
Írta: Eleven Televízió   
2011. december 12. hétfő, 11:31
Mint minden évben idén is decemberben tartotta Bükkábrány község önkormányzata az éves közmeghallgatását. December 8-án a Polgármesteri Hivatalban megtartott ülésen, a polgármester és jegyző mellett a képviselő-testület tagjai várták a lakosság felvetéseit, kérdéseit.
Bevezetéskén Szalai Szabolcs, a község polgármestere köszöntötte az érdeklődőket, majd kiértékelte az elmúlt évet. Pénzügyi beszámolóra is sor került, részletezve többek között a lakosságnak nyújtott közvetlen támogatásokat.
Hirdetés_______________________________________________________________________
 
Idén újdonságként hatott a jelenlévőkre a 21. század technikáját is igénybe véve készült power pointos beszámoló, amelyen mindenki a saját szemével követhette végig többek között az elmúlt év fontosabb beruházásait, költségvetést és a megtartott rendezvényeket is.
A lakosság részéről felmerülő kérdések, felvetések igen széles körűek voltak. Érintették többek között a helyi újságot, televíziót, a balesetveszélyes útszakaszok helyrehozatalát, közlekedési táblák kihelyezését, parkolók kialakítását, szennyvízzel és lopási ügyekkel kapcsolatos tennivalókat, a testületi ülések és közmeghallgatások időpontjának szélesebb körben való meghirdetését valamint többekben felmerült a kérdés, hogy mi szükség volt a Vöröshadsereg út nevének megváltoztatására.

A közmeghallgatásról készült vágatlan felvételt december 15-én 17 óra 30 perctől láthatják Nézőink az Eleven Televízió műsorán.
 
 

Szerkesztő


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Operatőr


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479

Vágó


Bodzán Gábor
szerkesztő, operatőr

Telefon: +36 (30) 557 5479
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!