Karácsonyi forgatag Mezőkeresztesen
Írta: Eleven Televízió   
2011. december 20. kedd, 17:05

2011. december 16-án, 17-én és 18-án karácsonyi forgatagot tartottak a mezőkeresztesi Művelődési Házban. Pénteken indult útjára a rendezvény:  Fekete Zoltán alpolgármester nyitotta meg a háromnapos programsorozatot, majd a Mezőnagymihályi Hagyományőrző Népdalkör lépett színpadra. Dalcsokruk után az elmúlt hetekben zajlott csocsó, darts és ping-pong versenyek eredményeit ismertették a szervezők, majd az iskola tanulói következtek táncprodukciójukkal.
Az estét a Mezőcsáti Népi Együttes táncosai segítségével megtartott táncház zárta.
17-én délelőtt baba-mama börzére és kézműves programokra várták az érdeklődőket, majd a délután folyamán Zsuzsi és Orsi interaktív műsorába kapcsolódhattak be a gyerekek. A délután további részében táncbemutató, illetve karácsonyi dalok, és ismert dallamok szórakoztatták a jelenlévőket.
Vasárnap reggel filmmatiné vette kezdetét, majd 15 órától a Harmatcsepp Óvoda Luca napi műsorát nézhette meg a közönség. Ezt követően a Lármafa Együttes hagyományőrző játékokkal szórakoztatta a gyerekeket, akik maguk is aktív szereplői voltak a műsornak, hiszen sokan csatlakoztak a színpad előtti történésekhez.

Hirdetés_______________________________________________________________________
 

 

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

A hozzászólás az Ön számára nem engedélyezett.
Kérjük regisztráljon vagy lépjen be az oldalra!